KESÄLEIRIN ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ - kaikki mukaan leirille

TITÄ 50v – juhlaleiri 19.-22.7.2012 Partiopoukama, Porvoo
Vuonna 1962:
Eräänä aurinkoisena loppusyksyn päivänä lippukuntamme perustajajäsenet olivat vaeltamassa Tiirismaan maastossa. Vaeltaessaan he keskustelivat uuden lippukunnan perustamisesta ja samalla hetkellä satoi talven ensimmäiset lumihiutaleet maahan.
Vuonna 2012:
Pian tuosta ensimmäisestä vaelluksesta on kulunut 50 vuotta ja on aika juhlia. Juhlistamme lippukuntamme pitkää taivalta leireilemällä kesällä Porvoon Partiopoukaman historiallisissa maisemissa.
Partiopoukama on vuodesta 1934 ollut suomalaisten partiolaisten (erityisesti tyttöjen) leiripaikkana. Se sijaitsee Porvoon saaristossa aivan meren rannalla. Partiopoukaman alueella on aivan ainutlaatuisia kallioapureita sekä metsää, joita voimme ohjelmissamme hyödyntää. (lisätietoja alueesta löytyy googlettamalla netistä partiopoukama.)Lahdesta Partiopoukamaan ajaa autolla noin 1,5 tuntia.
Titä 50v- juhlaleiriä vietämme 19.-22.7.2012. Leirille partiopuuhiin ovat tervetulleita nykyiset ja entiset titäläiset sekä heidän perheensä. Leirille lähdemme torstaina 19.7. aamupäivästä. Perille päästyämme pystytämme yhdessä leirin, jossa puuhailemme yhdessä neljän päivän ajan. Ohjelma suunnitellaan niin että jokaisella on mahdollisuus osallistua leiriarkeen taitojensa mukaan. Leiri päättyy sunnuntaina 22.7. yhteiseen 50-vuotisjuhlaan, jonka jälkeen palaamme kotiin. Niillä perheillä, jotka eivät osallistu leirille, on mahdollisuus osallistua pelkkään juhlaosuuteen. Juhla osuudesta tulee oma erillinen informaationsa.
Leirillä majoitumme ensisijaisesti teltoissa. Perheet voivat halutessaan ottaa mukaan oman majoitteen. Leirin osallistumismaksu on 50€ (sis. ruoan, ohjelman ja telttamajoituksen). Perheiden mukana tulevat alle kouluikäiset maksavat puolet osallistumismaksusta eli 25€. Alle 3v. pääsevät leireilemään ilmaiseksi.
Kuljetus leirille on tarkoitus hoitaa vanhempien kyydein. Jos kimppakyytejä ei järjesty riittävästi, varaamme yhteiskuljetuksen, josta perimme pienen maksun.
Telttaleirialueen lisäksi olemme varanneet partiopoukaman mökit käyttöömme. Mukaan ilmoittautuvilla perheillä on mahdollisuus varata niistä sisämajoitus käyttöönsä. Mökkejä on 3 kappaletta ja niissä nukkumapaikkoja rajallisesti, joten yhdistelemme majoituksia niin että tilat tulevat mahdollisimman tehokkaasti käyttöön ja mahdollisimman moni halukas pääsee mökkimajoitukseen. Mökit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yksi mökki maksaa 100€, mikä jaetaan tasan siinä yöpyvien henkilöiden kesken.
Leirille Ilmoittaudutaan 5.-11.3. välisenä aikana Henna Pohjalle 050-3537697 tai henna.pohja@gmail.com. Kerrothan ilmoittautuessasi: Nimen, osoitteen, allergiat, huoltajan nimen ja puhelinnumeron sekä tiedon löytyykö oma kyyti molempiin suuntiin. Myös perheen mahdollinen mökkimajoitus varataan ilmoittautumisen yhteydessä.
Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 15.5.2011 asti. Tällöin leirimaksu on 75€ + mahdolliset kuljetus ja mökkikulut. Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia. Jos perut osallistumisesi 15.5. jälkeen, maksat puolet leirimaksusta + osuutesi mökistä + mahdollisen yhteiskuljetusmaksun. Ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, voimme palauttaa leirin osallistumismaksusi.
Lisätietoja leiristä voi kysellä Henna Pohjalta.
Laadulla ja tunteella jo vuodesta 1962.